Gi dine familiemedlemmer trygghet når du ikke kan

Livsforsikring

Livsforsikringen beskytter dine nærmeste fra å bli økonomisk rammet hvis du skulle dø for tidlig

Noen ganger inntreffer det verste altfor tidlig, og de etterlatte blir sittende igjen med alle kostnadene som fortsatt eksisterer. En livsforsikring kan hjelpe de etterlevende til å håndtere tilværelsen økonomisk.

Vår Livsforsikring er spesielt utarbeidet for deg som hovedmedlem i Diabetesforbundet. Fordi du tilhører en stor gruppe, får du muligheten til en forsikring som ellers er vanskelig for personer med diabetes å tegne.

Det er mulig å tegne livsforsikringen selv om du ikke har diabetes, så lenge du er medlem i Diabetesforbundet.

Pris Premien for Livsforsikringen er aldersbasert.

Liv 4,5 G
16–25: 147 kr
26–35: 178 kr
36–42: 193 kr
43–49: 211 kr
50–58: 383 kr
59–64: 489 kr

Liv 9,0 G
16–25: 255 kr
26–35: 317 kr
36–42: 347 kr
43–49: 383 kr
50–58: 727 kr
59–64: 939 kr

Få hjelp med psykisk uhelse

Er du over 18 år, kan du få hjelp med psykiske plager gjennom vår samarbeidspartner Mindler. Mindler tilbyr tilgang til et bredt spekter av tjenester og verktøy for psykisk helse gjennom en brukervennlig plattform.

Mindler tilbyr forebyggende selvhjelpsprogrammer tilgjengelige i appen. Disse programmene er skreddersydd for å passe inn i din hverdag og er designet for å gi støtte og veiledning i å håndtere utfordringer som frykt, angst, stress og depresjon. Ved å jobbe med programmene kan du utvikle strategier for å bedre håndtere dine tanker og følelser.

Ved å benytte deg av disse programmene, kan du på egen hånd, men med faglig støtte, ta aktive skritt mot bedre mental helse når det passer deg.

Internettbasert kognitiv atferdsterapi (IKAT), også kjent som veiledet selvhjelp, ble utviklet på midten av 1990-tallet og har siden blitt evaluert i en rekke forskningsstudier. IKAT har gjennom årene blitt vurdert for mange ulike diagnoser og plager som har solid forskningsstøtte for behandlingseffekt.

Mindler har en standardisert prosess for hvordan IKAT og veiledet selvhjelp blir skapt. I det første trinnet gjennomgår de behandlingsanbefalinger og forskning. På dette stadiet undersøker de både hvilken forskningsstøtte som finnes for ulike manualer, modeller og strategier, samt hvordan støtten ser ut for å levere behandlingen i form av veiledet selvhjelp. Flere autoriserte psykologer fra forskjellige land er involvert i dette arbeidet. 

Bestill Livforisking

Navn(Påkrevd)
Du finner ditt medlemsnummer på minside.diabetes.no, på korrespondanse fra Diabetesforbundet eller ved å kontakte oss på post@diabetes.no eller tlf 23 05 18 00.
Jeg velger
Adresse(Påkrevd)
Arbeidsfør(Påkrevd)

Spørsmål?

Mer informasjon om forsikringen finner du i Generell informasjon, vilkår samt spørsmål og svar (FAQ). Du kan også kontakte oss på kundetelefonen 90 49 90 10 (mandag–fredag 08.30–16.30) eller send epost til diabetesnorge@fuab.com.

Kort fakta

  • Ved hendelse av dødsfall utbetales et engangsbeløp.
  • Begunstigede er i første rekke ektefelle/registrert partner eller samboer, og i andre rekke dine arvinger.
  • Livsforsikringen tilbys til deg som har fylt 16 år men ikke 60 år og er folkeregistrert i Norge.
  • For å kunne tegne livsforsikringen må du være fullt arbeidsfør.
  •  Du må også være Hovedmedlem i Diabetesforbundet.
  • Forsikringen gjelder direkte fra tegningen og har ingen egenandel.
  •  Dødsfallskapital for barn er ikke inkludert.

Les alltid for- og etterkjøpsinformasjon eller vilkår før du aktiverer en forsikring.